Naujiena.

 

Liūtys ir vėjai neišgąsdino..

Liūtys ir vėjai neišgąsdino - varžybos Forest Sport 2014 įvyko :)

Visi kas neišsigando, gavo gerą dozę geros nuotaikos ir emocijų.. Ačiū Dievui - apsieita be didelių traumų.. :)

  Šių metų rugpjūčio 15-17 d. Klaipėdos rajone vyko atviros tarptautinės pereinamosios taurės miškininkų varžybos, kuriose varžėsi 60 miškininkų ir miškui neabejingų asmenų iš Lietuvos, Latvijos, Estijos ir Lenkijos. Iš viso startavo 12 komandų. Ir taip nelengvas varžybų sąlygas dar pasunkino dažnas ir gausus lietus. Pirmąją varžybų dalį sudarė orientacinis bėgimas su kliūtimis ir užduotimis/klausimais miškininkystės temomis, o antroje varžybų dalyje laukė ilga kliūčių ir įmantrių miškininkiškų (sportiškai-ūkiškų) užduočių estafetė. Visas tris prizines vietas iškovojo Lietuvos komandos. Pirmoji vieta ir pereinamoji taurė atiteko komandai "Šilutė" (pernai taurę laimėjo Klaipėdos rajono miškininkų komanda "Žalieji"); antrąją vietą iškovojo Tauragės miškininkų komanda, trečiąją - Kauno komanda "Piliuona".

 Lygiagrečiai su sporto varžybomis vyko mažosios vaikų varžybos, tad tėveliai galėjo ramiai dalyvauti suaugusiųjų rungtyse.

 Po varžybų nugalėtojų apdovanojimų ir sveikinimų laukė karštas kubilas, tikra indėniška pirtis vigvame, ant laužo katiluose bendromis šventės dalyvių pastangomis pagaminti avienos patiekalai, vidurnakčio fejerverkai ir didysis pionieriškas laužas.

Dėkojame Visiems pagelbėjusiems organizuojant varžybas, taip pat Rėmėjams: Aidui Pivoriūnui, Audriui Smilgiui, UAB Platelių šilas, UAB Sveaskog Baltfor, Vakarų medienos grupei, UAB Segris, UAB Foresteka, UAB Vingida, Ūkininkams Baristoms, DISTEIN, Iggesund forest, S-SPORTAS, UAB MMC Forest, Miskui.lt..

Atsiųskit kas dar turit nuotraukų..!